Нашите услуги, предимства и екстри не свършват само с принтера. Предлагаме още няколко “подправки”, които могат да направят Вашето събитие още по-интересно и вълнуващо, както за гостите, така и за Вас.

Снимки с индивидуален дизайнTaggy дава възможност за използване на индивидуална, специално направена за вашето събитие рамка - брандирана с Ваш дизайн или подготвена от нашите дизайнери. Така сте сигурни, че хората няма да забравят откъде и откога е снимката, а Вашите гости или клиенти ще си спомнят с усмивка за Вашето събитие.


Фото кътВъпреки че Taggy може да се ползва от всяка точка на планетата с интернет, ние предлагаме възможност за създаване на забавен фото кът с фон и декорация по Ваш избор или дизайн.


Аксесоари за снимкиЗа да станат снимките още по-забавни, предлагаме набор от различни аксесоари, а за по-креативните можем да предложим и изработка на специални такива, в тон със събитието.


VIP реквизити и другиАко пък искате вашите гости да се почустват като на Оскарите, можем да предоставим червен килим и колчета. И както споменахме по-горе, сме отворени към всякакви Ваши идеи и с удоволствие ще помогнем с изпълнението им. Само трябва да попитате.