Аналогови спомени в дигиталнoтo настояще.


Точно както електронния четец не може да замени чуството да разлистваш страниците на стара книга, така и албумите в социалните мрежи не могат да заменят старите семейни албуми или стените обсипани със снимки в рамки. Колко по-дигитална става средата ни, толкова повече ценим аналоговите си спомени и носталгията покрай тях.

Taggy взима най-доброто от двата свята - удоволствието от Instagram и удовлетворението да запазиш любим спомен на стената, на хладилника или в онази, специалната кутия.

За какво говорим? Taggy е иновативна фото будка, използваща силата на технологиите, за да създава трайни спомени. Taggy e hashtag фото будка. Като един истински Instagram influencer постоянно броди из безкрайните hashtag-ове, намира "избрания" и автоматично принтира снимката с него.
Какви са предимствата?


За всички:

Taggy е бърз, лесен за ползване, работи сам, компактен е и може да се използва от всяка точка на планетата (няма нужда да сте близо до него, за да принтирате снимката си).

За организатори и домакини на събития:

С Taggy, предлагате на своите гости нов и интересен начин за забавление, който със сигурност ще ги заинтригува и ще направи събитието Ви вълнуващо и иновативно.

За брандове:

Taggy Ви позволява да стартирате или затвърдите позициите си в социалните мрежи с нов начин за brand engagement и user generated content, да увеличите своя brand awareness и да намерите нови фенове и клиенти. Тъй като Taggy работи с hashtag, специален за Вашето събитие или рекламна кампания, мониторингът на ефективността е лесен - просто потърсете Вашия hashtag в Instagram и ще видите всичко публикувано от Вашите гости.